02832898654-9
info@ziaranmeat.ir

سردخانه

شما اینجا هستید: صفحه اصلی واحد ها سردخانه
۱۸ شهریور
۱۳۹۶

سالن های سردخانه شرکت سیمرغ زیاران شامل سالن پیش سرد(پری کول) برای نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت پس از ذبح با ظرفیت ۱۵۰ تن و تونل های انجماد زیر صفر تا ۴۰ درجه با ظرفیت ۱۵ و ۲۰ و ۲۵ تن و سردخانه نگهداری گوشت برای مدت طولانی ۹-۶ ماه با ظرفیت ۵۰۰ تن در دمای منفی ۲۰ درجه می باشد.

´ساختمان اصلی کشتارگاه به مساحت۱۱۶۳۵ متر مربع که با اسکلت بتنی، بزرگترین و اصلی ترین بخش مجتمع می باشد. این ساختمان دارای دو سالن کشتار گاوی و گوسفندی است،لکن بیش از ۹۰ درصد فضای ساختمان را سالن های متعدد سردخانه ای تشکیل می دهد. تمامی فضا های مذکور دارای ریل های سقفی جهت جابجایی محصولات و لاشه دام می باشد.

´اصولاً گوشت دام پس از ذبح می بایستی مدتی در یک محیط کاملاً خنک تبرید شود، این عمل در حفظ سلامت و تُردی و طعم مطلوب عامل بسیار مهمی برای گوشت خواهد بود، کشتارگاه گاوی و گوسفندی هر کدام بطور جداگانه مجهز به سه پری کولر بوده که در فضا گوشت به صورت لاشه و به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۱ الی ۴ درجه سانتیگراد نگهداری و پس از طی این مدت به قسمت بسته بندی و یا بارگیری منتقل می گردد. ظرفیت پری کولر های ۱۰۰ تن لاشه گاوی و ۱۱۰ تن لاشه گوسفندی بطور همزمان می باشد. از دیگر تاسیسات جانبی کشتارگاه تونل های انجماد با ظرفیت های ۱۵و ۲۰ و ۲۵ تن بوده که قادر به انجماد سریع گوشت به صورت کارتنی در دمای منفی ۴۰ درجه سانتیگراد در مدت ۷ ساعت می باشد

کندانسور های سردخانه:

 


کمپرسور تونل انجماد ۲۵ و ۱۵ تنی

 


سالن های پیش سرد


سردخانه زیر صفر   ۵۰۰ تنی

بدون دیدگاه

امکان قرار دادن دیدگاه وجود ندارد.

کانال تلگرام شرکت