سالن های سردخانه شرکت سیمرغ زیاران شامل سالن پیش سرد(پری کول) برای نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت پس از ذبح با ظرفیت ۱۵۰ تن و تونل های انجماد زیر صفر تا ۴۰ درجه با ظرفیت ۱۵ و ۲۰ و ۲۵ تن و سردخانه نگهداری گوشت برای مدت طولانی ۹-۶ ماه با ظرفیت ۵۰۰ تن در دمای منفی ۲۰ درجه می باشد.
´ساختمان اصلی کشتارگاه به مساحت۱۱۶۳۵ متر مربع که با اسکلت بتنی، بزرگترین و اصلی ترین بخش مجتمع می باشد. این ساختمان دارای دو سالن کشتار گاوی و گوسفندی است،لکن بیش از ۹۰ درصد فضای ساختمان را سالن های متعدد سردخانه ای تشکیل می دهد. تمامی فضا های مذکور دارای ریل های سقفی جهت جابجایی محصولات و لاشه دام می باشد.
´اصولاً گوشت دام پس از ذبح می بایستی مدتی در یک محیط کاملاً خنک تبرید شود، این عمل در حفظ سلامت و تُردی و طعم مطلوب عامل بسیار مهمی برای گوشت خواهد بود، کشتارگاه گاوی و گوسفندی هر کدام بطور جداگانه مجهز به سه پری کولر بوده که در فضا گوشت به صورت لاشه و به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۱ الی ۴ درجه سانتیگراد نگهداری و پس از طی این مدت به قسمت بسته بندی و یا بارگیری منتقل می گردد. ظرفیت پری کولر های ۱۰۰ تن لاشه گاوی و ۱۱۰ تن لاشه گوسفندی بطور همزمان می باشد. از دیگر تاسیسات جانبی کشتارگاه تونل های انجماد با ظرفیت های ۱۵و ۲۰ و ۲۵ تن بوده که قادر به انجماد سریع گوشت به صورت کارتنی در دمای منفی ۴۰ درجه سانتیگراد در مدت ۷ ساعت می باشد
کندانسور های سردخانه:
کمپرسور تونل انجماد ۲۵ و ۱۵ تنی
سالن های پیش سرد
سردخانه زیر صفر ۵۰۰ تنی