همزمان با دور دوم سفر ریاست جمهوری به استان قزوین، فعالیت مجدد گوشت زیاران در شهرستان آبیک آغاز شد.
همزمان با دور دوم سفر ریاست جمهوری به استان قزوین صبح یکشنبه مورخ ۰۳/۰۲/۱۳۹۶با حضور حسن رکنی معاون بهبود تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی، رحمانی فرماندار شهرستان آبیک، علی اکبر متقی فرد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، شرکت مهرگستران سیمرغ زیاران در شهرستان آبیک افتتاح شد.
این شرکت با ظرفیت ۲۵۰۰۰ راس پرواربندی بره و ۱۲۵۰۰ راس پرواربندی گو ساله است و تولید سالانه ۶۵۰۰ تن گوشت قرمز که در حال حاضر ۱۰۰ نفر اشتغالزائی ایجاد و پیش بینی می شود این میزان اشتغالزایی به ۴۶۰ نفر در آینده نزدیک افزایش یابد.
واحد شرکت تولید وبسته بندی گوشت زیاران در سال ۱۳۵۶ احداث شد که بعد از هشت سال تعطیلی و توقف تولید، با حمایت دولت و واگذاری به بخش خصوصی در سال گذشته با اعتباری معادل ۱۰۰ میلیارد ریال بازسازی شد.
طی مراسمی و با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، علی رحمانی فرماندار شهرستان آبیک و جمعی از مسؤولان استانی و شهرستانی صبح امروز شرکت مهرگستران سیمرغ زیاران شهرستان آبیک افتتاح شد.
مدیرعامل شرکت مهرگستران سیمرغ زیاران شهرستان آبیک در حاشیه مراسم افتتاح این شرکت در گفتوگو با خبرنگار فارس در آبیک اظهار داشت: اردیبهشت سال ۹۳شرکت گوشت زیاران را تحویل گرفتیم که حدود یک دهه از توقف فعالیت آن میگذشت.
غلامرضا غفاریان افزود: تمام بخشهای شرکت گوشت زیاران آماده بهرهبرداری است و موافقت لازم برای واردات گاو از فرانسه صورت گرفته اما در حال حاضر درگیر کارهای اداری تحقق این موضوع هستیم.
وی ادامه داد: مجموعه پرواربندی گاو و گوسفند و واحد خوراک دام برای تولید آماده شده و مواد اولیه تهیه شده است.
این مسؤول با اشاره به فعالیت بخش کشتار شرکت گوشت مهرگستران سیمرغ زیاران اضافه کرد: در حال حاضر کشتار یک هزار و ۵۰۰ رأس دام سبک و ۳۵۰ رأی دام سنگین در یک شیفت کاری در این شرکت صورت میگیرد.
مدیرعامل شرکت گوشت مهرگستران سیمرغ زیاران شهرستان آبیک خاطرنشان کرد: فروش برای این شرکت تدارک دیده نشده است و هرکسی دامی به شرکت منتقل کند و نیاز به کشتار داشته باشد عملیات گوشت، پالایش و تمیزکردن و غیره انجام میشود.
غفاریان با اشاره به راهاندازی بخش سردخانه شرکت گوشت مهرگستران سیمرغ زیاران بیان کرد: گوشت کشتار شده طبق الزامات دامپزشکی و برای ترد شدن باید به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه بماند تا حالت و خاصیت خود را پیدا کند.
وی افزود: در تونلهای انجماد موجود در شرکت گوشت مهرگستران سیمرغ زیاران تا دمای منفی ۴۰ درجه برودت گوشت منجمد میشود و در دمای ۱۸ درجه آماده میشود که در محل ظرفیت ۵۰۰ تنی این شرکت، بین ۶ ماه تا یک سال قابل نگهداری است.
این مسؤول ادامه داد: فضاهای بستهبندی شرکت گوشت مهرگستران سیمرغ زیاران به صورت بشقابی، چرخکرده، فرآوری و همبرگر عرضه میشود؛ بخش تبدیل ضایعات و مازاد از کشتار هم در این شرکت فعال است.
مدیرعامل شرکت گوشت مهرگستران سیمرغ زیاران شهرستان آبیک اضافه کرد: با توجه به خریداری شرکت گوشت توسط سهامدار شرکت سیمرغ شهرستان آبیک، برند این شرکت به نام شرکت گوشت مهرگستران سیمرغ زیاران تغییر نام یافته و منتظر ثبت لوگوی آن هستیم تا سیستم آغاز به کار کند.
غفاریان خاطرنشان کرد: واحد فرآوری پوست تا چرم هم در شرکت گوشت مهرگستران سیمرغ زیاران شهرستان آبیک آماده به کار است.
وی یادآور شد: حدود ۱۰۰ نفر در بخش ستادی، کشتار، فنی و اپراتوری شرکت گوشت مهرگستران سیمرغ زیاران شهرستان آبیک مشغول به کار هستند.