Warning: Creating default object from empty value in /home2/ziaranme/public_html/wp-content/plugins/wp-mail-logging/lib/vendor/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
02832933565 - 09921609115
info@ziaranmeat.ir

۱۰ نکته کلیدی برای مدیریت پروارنبدی گوساله

شما اینجا هستید: صفحه اصلی مقالات ۱۰ نکته کلیدی برای مدیریت پروارنبدی گوساله
۱۸ آذر
۱۳۹۸

 

۱- وضعیت و شرایط موها و چشم ها را بررسی کنید (درخشندگی و شفافیت).

۲- روزی ۲ بار اشتهای گوساله را در هنگام هر بار خوراک دادن بررسی کنید.

۳- انگل های داخلی و خارجی را در نظر بگیرید و گوساله را معاینه نمایید.

۴- مراقب سرفه های گوساله ها باشید چرا که میتواند یک بیماری تنفسی باشد.
۵- شما باید از دمای بدن گوساله آگاه باید باشید. دمای طبیعی بین۳۸/۶ تا ۳۹/۱ درجه سانتی گراد می باشد. دماهای بدن ممکن است غیر طبیعی و در حد ۴۱/۶ باشد که در این موارد شما باید به نفس نفس زدن توجه کنید.

۶-شما باید عرضه علوفه، بستر خشک و تمیز، آب، نمک و مواد معدنی را زیر نظر داشته باشید.
۷- ظروف خوراک باید حتما تمیز باشند.

۸- رشد طبیعی گوساله باید هر از چند گاهی به وسیله کمربندهای مخصوص دام برای بررسی دور سینه اندازه گیری شود.

۹- برای بررسی راه رفتن های غیر طبیعی گوساله های مشکوک را از پِن های انفرادی بیرون بیاورید. لگد زدن به سمت شکم که ممکن است نشانه پیچ خوردگی باشد، لنگیدن نیز به دلیل گندیدگی سم یا سایر ناهنجاری ها می باشد.

۱۰- گوساله های مریض باید ۴ بار در روز معاینه شوند و برای جلوگیری از انتشار بیماری باید از بقیه جدا باشند.

بدون دیدگاه

امکان قرار دادن دیدگاه وجود ندارد.

کانال تلگرام شرکت