Warning: Creating default object from empty value in /home2/ziaranme/public_html/wp-content/plugins/wp-mail-logging/lib/vendor/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
02832933565 - 09921609115
info@ziaranmeat.ir

دسته: مقالات

شما اینجا هستید: صفحه اصلی دسته: مقالات
۱۸ آذر
۱۳۹۸
۱۰ نکته کلیدی برای مدیریت پروارنبدی گوساله

  ۱- وضعیت و شرایط موها و چشم ها را بررسی کنید (درخشندگی و شفافیت). ۲- روزی ۲ بار اشتهای ...ادامه مطلب

۱۸ آذر
۱۳۹۸
بازرسی کبد یا جگر سیاه

کبد یا همان جگر سیاه، از نظر کیست های انگلی مثل کیست هیداتید، کپلک و آبسه ها مورد بازرسی قرارمیگیرد. ...ادامه مطلب

۱۸ آذر
۱۳۹۸
ﺑﻴﻤﺎری اﻧﮕﻞ دﻳﻜﺮوﺳﻠﻴﻮم

ﺑﻴﻤﺎری اﻧﮕﻞ دﻳﻜﺮوﺳﻠﻴﻮم ﺟﺰ ﺑﻴﻤﺎرﻳﻬﺎی ﻣﺸﺘﺮک ﺑﻴﻦ اﻧﺴﺎن و دام میباشد. اﻧﮕﻠﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ در ﻣﺠﺎری ﺻﻔﺮاوی ﭘﺴﺘﺎﻧﺪاران زﻧﺪﮔﻲ و ...ادامه مطلب

۱۸ آذر
۱۳۹۸
مصرف آب نشخوارکنندگان

مصرف آب در نشخوارکنندگان بطور متوسط (لیتر در روز) – گاو پرواری: ۲۶ تا ۶۶ – گاو شیری: ۵۰ تا ...ادامه مطلب

۱۸ آذر
۱۳۹۸
سن کشتار انواع گاوها:

رشد و نمو گاو و گوساله به مقدار زیادی بستگی به کیفیت و میزان تغذیه دارد. دام ها بر حسب ...ادامه مطلب

۰۲ مهر
۱۳۹۸
روش‌هایی ساده برای شناخت گوشت سالم و تازه؟

اکنون که تابستان است و هوا در همه جای کشورمان گرم است شرایط نگهداری انواع گوشت سخت‌تر شده ، بنابراین ...ادامه مطلب

۰۲ مهر
۱۳۹۸
چگونه سلامت گوشت قرمز را تشخیص دهیم؟

گوشت قرمز هرچقدر هم که برای انسان ضرر داشته باشد، علاقه‌مندان بسیار زیادی دارد. علاوه بر مشکلات بلند مدتی که ...ادامه مطلب

۰۲ مهر
۱۳۹۸
گوشت گاو بهتر است یا گوسفند؟

انواع گوشت به غیر از فرآورده‌های گوشتی (سوسیس، کالباس) در هرم غذایی جایگاه ویژه‌ای دارند و هیچ‌گاه نمی‌توان این گروه ...ادامه مطلب

۱۶ مهر
۱۳۹۶
عامل تب کریمه کنگو

تب کریمه کنگو چیست این بیماری از جمله بیماری های قابل انتقال از دام به انسان است که نشانه درمانگاهی ...ادامه مطلب

۱۶ مهر
۱۳۹۶
بازرسی گوشت قبل از کشتار و بعد از کشتار

اصول کلی بازرسی گوشت شامل معاینه دام زنده قبل از کشتار ، بازرسی لاشه و احشاء‌  بعد از کشتار و ...ادامه مطلب

کانال تلگرام شرکت